Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020

Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020


Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020

Αξιότιμοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο Συνέδριο με τίτλο, «Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020», το οποίο διοργανώνει το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελέτης & Εκπαίδευσης στην Πρόληψη & Αντιμετώπισης των Λοιμώξεων στις 30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα αναλυθούν, εκτός ενός μεγάλου φάσματος λοιμώξεων, όλες οι εξελίξεις της πανδημίας του COVID 19, επιδημιολογικά και ιατρικά, καθώς και ζητήματα κοινωνικής και πολιτικής προστασίας. Επίσης θα αναλυθούν, θέματα μετάλλαξης του ιού, ανοσίας, δυνατότητες θεραπείας – πιθανού εμβολίου και αποτελεσματικότητας του, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης και ελέγχου των λοιμώξεων.

Βασικοί ομιλητές καταξιωμένοι επιστήμονες και μέσα από την επιστημονική ομάδα του Υπουργείου Υγείας, που διαχειρίζονται με απόλυτη επιτυχία τη πανδημία, αποτρέποντας μια σοβαρή κρίση Δημόσιας Υγείας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, με φυσική παρουσία στο συνεδριακό χώρο (DIVANI CARAVEL) και για όσους που δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν, θα μεταδοθεί διαδικτυακά (live – streaming).

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας.

Δείτε τις Γενικές Πληροφορίες ΕΔΩ
Για Online Εγγραφή, πιέστε ΕΔΩ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γεώργιος Πετρίκκος
Πρόεδρος Μεσογειακού Ινστιτούτου Μελέτης & Εκπαίδευσης
στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων

Εμμανουήλ Ροηλίδης
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Γεώργιος Λ. Δαΐκος
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής