38ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

38ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας


38ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

To Δ.Σ. της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, συνεχίζοντας την μακρόχρονη εκπαιδευτική της παράδοση, διοργανώνει το 38ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη.

Όπως κάθε χρόνο, έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον σχεδιασμό ενός επιστημονικού προγράμματος που θα καλύπτει το ευρύ γνωστικό φάσμα των τεσσάρων πεδίων της ειδικότητας της Ιατρικής Βιοπαθολογίας/Εργαστηριακής Ιατρικής. Στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται θεματικές ενότητες, οι οποίες θα παρουσιαστούν από έμπειρους ομιλητές και αφορούν την ανασκόπηση βασικών γνώσεων αλλά και των νεότερων δεδομένων και εξελίξεων της σύγχρονης Εργαστηριακής Ιατρικής.

Ακόμη, πριν την έναρξη του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στις 9 Φεβρουαρίου δύο σεμινάρια εργασίας: «Πρώτες Βοήθειες» και «Νεότερα δεδομένα στην Παρασιτολογία».

Εκτός από τις επιστημονικές εργασίες στο 38ο σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 10 Φεβρουαρίου η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΙΒΒΕ με θέμα την επικαιροποίηση του καταστατικού καθώς και η κοπή της πίτας της Εταιρείας μας στον ίδιο χώρο μετά την τελετή έναρξης.

Το Δ.Σ. της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ σας καλωσορίζει στο 38ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο, πιστεύοντας ότι αυτό θα εμπλουτίσει τις γνώσεις όλων μας και θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής.

Προσβλέποντας στην ενεργό συμμετοχή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος
Λεμονιά Σκούρα
Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Μελέτης

Περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοο της ΕΙΒΒΕ