11° Πανελλήνιο Συνέδριο Ιολογίας

11° Πανελλήνιο Συνέδριο Ιολογίας


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ιολογικής Εταιρείας έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιολογίας που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαΐου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Το Συνέδριο Ιολογίας θα δώσει την ευκαιρία στους επιστήμονες διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων με κύριο αντικείμενο τη μελέτη των ιών, να συναντηθούν, να ανακοινώσουν και να συζητήσουν τα νέα δεδομένα στο χώρο της Ιολογίας. Επιστήμονες από την Ιατρική, Κτηνιατρική, Γεωπονία, Βιολογία, Οικολογία, Μετεωρολογία, Στατιστική, Βιοπληροφορική θα αποδείξουν για άλλη μία φορά ότι η συνεργασία είναι απαραίτητη για την προάσπιση της Ενιαίας Υγείας.

Η κλιματική αλλαγή και η παγκοσμιοποίηση παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση νέων ιών ή παλαιών σε νέες γεωγραφικές περιοχές προκαλώντας επιδημίες με σοβαρά επακόλουθα. Είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κατανοήσουμε την παθογένεια και την επιδημιολογία των ιογενών νοσημάτων ώστε να καταστεί δυνατή η έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία τους. Η Θεσσαλονίκη έχει πλούσια ιστορία και πολλά αξιοθέατα ώστε να συνδυαστεί η παραμονή των συνέδρων με ευχάριστο ελεύθερο χρόνο στην πόλη.

Σας περιμένουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο
Ιολογίας και να συμβάλλετε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας στην επιτυχία του.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Καθηγήτρια Άννα Παπά
Πρόεδρος της Ελληνικής Ιολογικής Εταιρείας

Επισυναπτόμενα αρχεία: Βιβλίο ΠεριλήψεωνΠρόσκληση και Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Χάρτης πρόσβασης:


Categories: Συνέδρια